Τιμές & Κρατήσεις

Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών:

Περιγραφή Υπηρεσίας
Διανυκτέρευση       (Υπαίθριοι Χώροι) 3€ / άτομο                  (Ελάχιστη χρέωση 15 άτομα)
Διανυκτέρευση  (Στεγασμένοι Χώροι») 5€ / άτομο                 (Ελάχιστη χρέωση 10 άτομα)
ηλεκτρικού ρεύματος (ΔΕΗ) / ανά τμήμα 0,15 €/ kw
Κόστος θέρμανσης (ανά τμήμα) 12€/ Ώρα λειτουργίας καυστήρα
Κόστος

Χρεώσεις Υλικών:

Είδος Υλικού Κόστος Ανά Ημέρα
Αντίσκηνο χωρητικότητας 6-8 ατόμων Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της διανυκτέρευσης
πτυσσόμενα κρεβάτια (ράντζα) Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της διανυκτέρευσης
Φλόγιστρο µε μια φιάλη υγραερίου Συμπεριλαμβάνεται στην τιμή της διανυκτέρευσης
Τραπεζαρία µε πάγκους Δωρεάν
Τσουγκράνα – βαριοπούλα – κασμάς – φτυάρι Δωρεάν
Χρήση υπάρχουσας ξυλείας για μεγάλες κατασκευές Δωρεάν

Διευκρινήσεις για τις χρεώσεις:

  • Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται όλες οι παροχές του κέντρου εκτός της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και πετρελαίου θέρμανσης. Το ποσό αντιστοιχεί σε άτομο ανά διανυκτέρευση, περιλαμβάνει όλες τις άλλες  παροχές του κέντρου (διαμονή, χρήση κουζίνας, ξύλα για το τζάκι ,τοπικά τηλεφωνήματα κλπ.)
  • Στην τιμή της διανυκτέρευσης στον υπαίθριο χώρο για κατασκηνώσεις περιλαμβάνεται και η χρήση ενωμοτιακών αντίσκηνων (6-8 ατόμων) & ράντζων , η χρήση εργαλείων ( Τσουγκράνα – βαριοπούλα – κασμάς – φτυάρι κτλ) καθώς και η χρήση της υπάρχουσας ξυλείας για μεγάλες κατασκευές με την προϋπόθεση την μή κοπή τους.
  • Οι καταναλώσεις αυτές με έγκριση του Δ.Σ / Σ.Ε.Π κοστολογούνται βάσει αναλόγων μετρητών και σύμφωνα με την πραγματική κατανάλωση. Έτσι με την άφιξη του τμήματος γίνεται  καταγραφή των υπαρχόντων ενδείξεων στους μετρητές ρεύματος και στον μετρητή πετρελαίου.
  • Κατά την αναχώρηση του τμήματος γίνεται νέα καταγραφή των ενδείξεων και η διαφορά αποτελεί τις γενόμενες καταναλώσεις οι οποίες και χρεώνονται.
  • Το κόστος τόσο του ηλεκτρικού ρεύματος όσο και του πετρελαίου αναφέρεται στην αίτηση  χρήσης που δίνεται στον Αρχηγό του τμήματος για ενημέρωση και προγραμματισμό του.
  • Οι τιμές χρέωσης του ηλεκτρικού ρεύματος και του πετρελαίου είναι κάθε φορά σύμφωνες  με τα τιμολόγια της χρονικής εκείνης περιόδου.
  • Επιστροφή προκαταβολής λόγω ακύρωσης δεν γίνεται παρά μόνο εάν η ακύρωση γίνει τρείς μήνες νωρίτερα της καταληκτικής ημερομηνίας« δέσμευσης » του Π.Κ.
  • Το υπόλοιπο από την προκαταβολή ποσόν, με πιθανές ενοικιάσεις υλικών, συμμετοχή σε προσφερόμενα προγράμματα του Π.Κ. κ.λ.π. εξοφλείται  στο τέλος της κατασκήνωσης.