Χειμερινή Εκδρομή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κατερίνης στην Καστανιά

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χειμερινή εκπαιδευτική εκδρομή του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κατερίνης στο Προσκοπικό Καταφύγιο Καστανιάς Βερμίου.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία ζήσουν την εμπειρία της χειμερινής διαβίωσης και να εφαρμόσουν τις προσκοπικές τους τεχνικές και γνώσεις , σε ένα πανέμορφο περιβάλλον μέσα στα χιονισμένα δάση του Βερμίου.
Σημαντική στιγμή της εκδρομής ήταν και η επίσκεψη στον χώρο της Παναγίας Σουμελά όπου οι Ανιχνευτές (Τα μεγάλα Παιδιά ηλικίας 15-18 ετών) είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την πολιτιστική τους ενημέρωση και να μάθουν την ιστορία του χώρου και της παράδοσης που εκπροσωπεί.
Φυσικά δεν έλειψαν και οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μπροστά στο τζάκι του καταφυγίου με τον μοναδικό τρόπο που οι πρόσκοποι ξέρουν να προσφέρουν.
Με γεμάτα τα σακίδια τους από τις εμπειρίες τις περιπέτειες και την διασκέδαση , τα παιδιά μας επέστρεψαν χαρούμενα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σχολική τους χρονιά.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστευθήκαν και μας βοηθούν πάντα στην επίτευξη των δράσεων μας , καθώς και τους υπεύθυνους του Προσκοπικού Κέντρου Καστανιάς που μας φιλοξένησε και μας βοήθησαν με υποδειγματικό τρόπο.

Οι Βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κατερίνης.*

*(Τα Προσκοπικα συστήματα της Πιερίας
μετά από απόφαση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων
υπάγονται διοικητικά στην Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ημαθίας
Όλοι μαζί αποτελούμε μια ενιαία οικογένεια!!!  )

This entry was posted in Νέα. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *